יום ראשון, 4 ביולי 2010

איך נפלנו ללבן



הבהרה: הדברים הנכתבים כאן אינם מקצועיים ואינם מחליפים את דעתו של רופא או תזונאי או פסיכולוג, או אדם שפוי בשום אופן והינם באחריות הקורא בלבד.


כמה פעמים שאלה אותך הטלוויזיה אם את מרגישה נפוחה?
איך זה גרם לך להרגיש?
ובכלל, למה אף אחד לא שואל גברים אם הם מרגישים חוסר נוחות ונפיחות?
להם אין רגשות?
האם לגבר לא מגיע לדלג כדוכיפת צעיר על מדרגות האוניברסיטה אחרי ביקור מוצלח בשירותים?

ובכן, אם להאמין לנשים שמלטפות את בטנן באהבה אל מול המצלמה, אזי שיכולתה של אישה להיות קלילה כאיילה ומפונצ'רת מאוויר, טמונה ב"יוגורט הפלאים", שברגע אכילתו מצייר לך על הבטן חץ מרקד שמורה לארוחת הבוקר את הדרך החוצה.

אם אתם רוצים להיות בריאים כפרי הרבעה ולא לפספס אפילו יום עבודה מענג אחד, אתם צריכים לאכול את "יוגורט החמ"ל", המאגד בתוכו כטריליון פסיק ביליון חיידקים "טובים", החמושים במראה חמדמד וכשרון פנומנלי לבדיקת תיקים בכניסה.

רק נורא חבל שבתהליך חיטוי גביעי היוגורט לפני מילויים- משתמשים באפקט חימום אשר משמיד חצי מהם.
נו טוב, העיקר הכוונה.

אולי תתפלאו גם לגלות, שהיוגורט בטעם "עוגת קרם סוזט מעוטרת בשבבי ליצ'י מקורמלים ובזיק גרגרי קיוי מזמרים" שאכלתם, הכיל רכיבים כמו פחמות אמוניום (שמשמש גם בתעשיית הצבעים והצמר), סודיום פוספט, בי-סולפיט, חומר מגביר חוזק, מייצבים ממקור צמחי כמו פקטין ודבק גרעיני חרוב.
דבק – גרעיני - חרוב. גלגלו את זה על הלשון, ייתכן שתעדיפו לירוק את זה.

בחלק מהמקרים, גם הפירות הביישנים/מאוהבים/מחויטים שיש לכם בפנים, נסחטו משלל ויטמיניהם ונמצאים שם רק לקישוט.

זה אמנם עניין של טעם, אבל לי אישית, יוגורט בלי צבעים, פירות ותוספות הוא פשוט מאכל חמוץ ולא טעים.
מעבר לזה, עם הזמן גם מתחזקת הדעה שעבור יותר ויותר אנשים, מוצרי החלב באשר הם אינם בריאים כלל- אז בשביל מה?

הרי לנו הפתרון. נלך ליוגורטריות הרבות המציפות את תל אביב כמו פצעונים על פני נער מתבגר אחרי חפיסת שוקולד.
זה בסדר, זה לא באמת חלב. זו אבקה תעשיייתית.


טיפ טיפה- טיפ ספורט יומי לעצלנים:

קנו מיטת קומותיים והשתמשו רק במיטה העליונה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה